Disclaimer

Algemeen

De teksten op deze website zijn enkel ter informatie. Ondanks dat de informatie op deze website met zorg samengesteld is, kan niet gegarandeerd worden dat het te aller tijden actueel en volledig is. Verwijzingen naar deze website of delen ervan zijn daarom op eigen risico en in geen geval onder verantwoordelijkheid van Massagepraktijk Tineke Bouwers.

Op deze website kunnen verwijzingen naar andere websites staan ter informatie van de bezoekers. Deze websites worden niet beheerd door Massagepraktijk Tineke Bouwers, derhalve is de inhoud van die websites in geen geval onze verantwoordelijkheid.

De informatie op deze website kan zonder mededeling vooraf worden gewijzigd.

Er wordt continu zorg en aandacht besteed aan het gebruikersgemak en de bereikbaarheid van de website, het kan echter voorkomen dat de website, of delen ervan, onbereikbaar zijn. Massagepraktijk Tineke Bouwers is hier niet verantwoordelijk voor.

Prijzen

De prijzen van de behandelingen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. Wijzigingen zullen tijdig aan het klantenbestand doorgegeven worden.

JavaScript is uitgeschakeld of niet beschikbaar. De website zal daarom niet volledig functioneren.